Двама души са загинали при пожар в дома си в чепеларското

...
Двама души са загинали при пожар в дома си в чепеларското
Коментари Харесай

Майка и син загинаха при пожар в чепеларско село

Двама души са починали при пожар в дома си в чепеларското село Павелско, съобщи  „ 24 часа “ . Сигналът е подаден от съседи в неделя към 23.30 ч. на тел. 112.

Когато екипа на пожарната пристигал на мястото  пламъците към този момент били обхванали и прилежаща къща .

По думите на очевидци къщата на фамилията е горяла от всички страни по едно и също време. Изгорели са две къщи, пристройка заслон и лятна кухня. Едната от къщите единствено е обитаема. Жертвите са майка и наследник – на 63 и 29 години. Огнеборците са съумели да спасят от пламъците  приятелката на мъжа, която е в болница . Майката изгубила брачна половинка и щерка си по-рано и от този момент се грижела за трите си внучета, които останали сираци.

Към този миг не можем да изключим никаква версия, тъй като доста вреди е нанесъл пожара и изисква сериозен разбор. При огледа е участвало и експерт от пожарната, с цел да се обясни повода за пожара. То ще изготви пожаротехническа експертиза. Може да е инцидентно събитие, може да е човешка немарливост, не изключваме и умишлен палеж, което на този стадий е най- не подкрепената версия. Заведено е досъдебно произвеждане „, сподели окръжният прокурор Недко Симов.

Източник: news24sofia.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР